Beställ påsmaterial – Tandläkare

Beställ påsmaterial – Tandläkare

Vi köper alla typer av guld, guldskrot, tandguld, alltifrån orensat dentalguld till 24 karats finguldstackor. Vi har möjlighet att göra analyser på guld, platina och palladium. Vid en total analys av ert guldskrot motsvarar er betalning 90-95% av guldvärdet. Detta gäller poster på cirka 250 gram eller mer. Kravet är att platina och palladiumhalten ligger på en normal nivå, samt att dagskursen för dessa metaller ligger på en hög nivå gentemot guldet. Vid mindre poster betalar vi upp till 90% av guldvärdet beroende på volym.

Upprensning, sortering samt eventuell återsändning av oädla metaller utförs normalt inom 24 timmar. Det går bra att använda vårt påsmaterial för inskick. Kom ihåg att skicka påsarna rekommenderat om mängden överstiger 100 gram.

Ni är också välkomna att besöka oss för direkt försäljning. Ni har då möjlighet att själva studera hur rensning och analys går till. Kontakta oss gärna för vägbeskrivning till vårt kontor. Vid större partier kan vi även besöka er för värdering och uppköp.

Betalning utföres enligt överenskommelse som postanvisning eller direktöverföring till önskat konto. Vi kan även upparbeta skrotguldet till finguld i olika former.

Skapa en förfrågan

OBS: Vi är måna om att respektera och skydda din integritet. Vill du veta hur vi hanterar dina personuppgifter så kan du läsa om vår integritetspolicy här…